Hoi, ik ben Corina

Leuk je te ontmoeten!

In mijn jeugd heb ik flink in de knoop gezeten met mezelf. Ik kon mijn emoties niet op een gezonde manier uiten, waardoor ik mezelf beschadigde.

Ik wilde wel praten, maar wist niet hoe. Thuis had ik het gevoel dat ik tegen een muur aan het schreeuwen was. Op school liep ik op mijn tenen, omdat ik me wilde aanpassen aan de massa.

Daardoor ontwikkelde ik een negatief zelfbeeld en dwang. Ik gaf alles van mezelf en had het gevoel weinig terug te krijgen. Was overal op zoek naar verbinding en steeds bang om afgewezen te worden of niet goed genoeg te zijn. Mijn hoofd stond altijd aan en overdacht alles. Daarom was ik regelmatig overprikkeld en kreeg ik soms letterlijk even kortsluiting.

Het frustreerde me, dat anderen niet naar de wereld leken te kijken zoals ik.
Ik was een dromer en een wereldverbeteraar. Kon slecht tegen onrecht en wilde altijd anderen helpen. Hiermee vergat ik nog wel eens mezelf te helpen.
Als je niet goed voor jezelf zorgt, dan loop je over.

Ik voelde me alleen. Onbegrepen en ongehoord.

Ik wil niet dat anderen zich ook zo hoeven te voelen.
Helaas kan ik niet terug gaan in te de tijd om tegen mezelf te zeggen dat ik het waard ben. Dat ik een badass ben, met het hart op de juiste plek.
Daarom maak ik het mijn missie om het aan de jeugd van nu te vertellen. Maar ook aan de gebroken volwassenen, waarvan het kind in zich deze boodschap nog steeds moet horen: Je bent niet alleen. We struikelen allemaal.

Opleidingen

Leuke weetjes

De powervrouwen in mijn leven ♡

Neem contact op

Winkelwagen
Scroll naar top