Hoi, ik ben Corina

Leuk je te ontmoeten!

In mijn jeugd heb ik flink in de knoop gezeten met mezelf.
Ik heb mezelf vaak aangepast naar wat ik dacht er van mij verwacht werd. Ik gaf veel van mezelf. Net zo lang tot ik mezelf kwijt was.
Ik had niet geleerd om mijn gevoelens op een gezonde manier uiten, waardoor ik mezelf beschadigde. Ik wilde wel praten, maar wist niet hoe.
Thuis had ik het gevoel dat ik tegen een muur aan het schreeuwen was. Op school liep ik op mijn tenen, omdat ik steeds bang was om afgewezen te worden. Dit maakte mij onzeker.

Al van kleins af aan zag ik zag door anderen hun bullshit heen en dat werd niet altijd gewaardeerd. Het frustreerde me dat anderen niet naar de wereld leken te kijken zoals ik dat deed. Ik was een dromer en een wereldverbeteraar.
Nu weet ik dat ik de wereld niet kan redden. Wel kan ik hem een klein stukje mooier maken door mezelf te zijn.

Silly girl, your different was your beautiful all along. Atticus

Ik werk al meer dan 10 jaar in de jeugd hulpverlening met de doelgroep die als moeilijk bestempeld wordt.
Ik ben fan van innerlijk kind werk, alles begint bij de ervaringen die jij hebt opgedaan in je jeugd. Leer dat kleine meisje in jezelf te waarderen en beschermen!
Ik werk graag samen aan een positief zelfbeeld, het doorbreken van negatieve gedachten, loskomen van alles goed moeten doen en lief gevonden worden. Het leren verdragen van de gevoelens die daar bij komen kijken.
Ik heb ervaring met zelfbeschadiging, eetproblemen, angsten en dwang.

Zelf heb ik ook de nodige therapie gehad, waardoor ik nu een stevige basis voor mezelf heb weten neer te zetten.
Ik ben hier trots op, want het is niet makkelijk om naar alle gebroken stukjes van jezelf te kijken. Wat wil ik houden en wat heb ik niet meer nodig? De kanten die minder leuk zijn leren accepteren. Mezelf als één geheel en als volwaardig te gaan zien.

Ik was altijd bang voor wat anderen van mij zouden vinden, maar stiekem was ik het strengste voor mezelf. Door therapie heb ik geleerd om weer lief voor mezelf te zijn en te leven naar mijn behoeftes.
Nu wil ik jou dat ook leren.

Opleidingen

Wist je dat:

De krachtvrouwen in mijn leven ♡

Neem contact op

Winkelwagen
Scroll naar top